maanantai 28. tammikuuta 2013

Kauden avaus Karkkilassa


Tämän kauden ensimmäinen kisa ajettiin Karkkilassa 27.1.
Alkuvalmisteluja ennen kisaa tehtiin normaali huolto mikä sisältää öljyjen vaihdon, ketjujen kiristyksen ja jarrupalojen tsekkauksen ym. Vaihdettiin myös uusi eturengas ja pakoputkeen uudet villat ja korjattiin takavalo kun meni edellisissä reeneissä poikki.
Onneksi oma lähtö oli vasta puolenpäivän jälkeen niin sai nukkua pidempään ja syötyä kunnolla. Kun päästiin paikanpäälle kello oli jotain noin 11. Siitä mentiin ilmoittautumaan ja sen jälkeen katsastukseen. Kisan ensimmäisellä kierroksella oli hankaluuksi Crossiradalla joka oli todella liukas ja allakin oli vähän ajettu takarengas. Uusi olisi pitänyt olla. Liukkauden takia vei oman aikansa että löysi ajo rytmin. ensimmäinen kierros meni alusta paremmin mutta kaaduin kynnöspellolla joka meni kierros kierrokselta huonommaksi ja oli neljännellä kierroksella tosi paha ajaa. Viimeinen kierros meni ihan hyvin vaikka reitti olikin jo kulunut.
Luokassani B ykkösessä oli 18 kuskia joista olin kuudes. Olen ihan tyytyväinen suoritukseen vaikka tulikin se kaatuminen ja yksi mutka tuli ajettua vähän pitkäksi. Mutta ennen kaikkea se tuli ajettua maaliin.