perjantai 27. syyskuuta 2013

Perttulan pöräys sm
14.9.2013

Aamu lähti todella mukavasti käyntiin, olin todella pirteänä liikenteessä ja odotin innolla kisaa. Kävin ilmoittautumassa ja pyörän vein katsastukseen, minkä jälkeen pyörä jää suljettuun varikkoon siksi aikaa kun lähden kisaan. Kisa ajettiin Nurmijärvellä missä metsistä niitä kiviä löytyy ja olihan niitä reitillekkin sattunut :D
Ensimmäinen kierros meni vähän taas siihen kivikossa ajamisen totutteluun, kun en kauheasti kesän aikana kerinnyt ajamaan. Sen mitä ajamaan ehdin niin oli nopeeta enduro polkua ja sitten Crossi rataa.  
Toisen kierroksen ensimmäinen pätkä lähti todella hienosti käyntiin löysin hyviä ajolinjoja ja ajo oli etenevää. Ongelmitta ei kumminkaan selvitty vaan yhden kiviylämäen alla pyörän pakoaukon säätimen vaijeri meni poikki, jonka jälkeen pyörässä on alta kymmenen hevosvoimaa  joten eihän se ylämäki kauheen helposti ylös tullut. Muutaman kerran hain vauhtia ja aina samaan kohtaan vauhti hyytyi, työnsin sitten pyörän ylös siitä.

Huomenna menen ajamaan Mäntsälään kärhän lenkki enduro kilpailun. Juuri äskön kävin vielä hakemassa viimehetken tuntuman pyörän kanssa. Nyt suunnataan pajalle pyörän pesulle ja huollolle.

Pahoitteluni että nyt ei ole lähi aikoina tekstejä tullut, nyt niitä alkaa taas tulemaan :) kiitokset lukemisesta